23948sdkhjf

Payback Lubricants hos Drivknuten.se

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Reservdelsgrossisten Drivknuten.se som bl.a. säljer oljeprodukter från Amalie och Gulf har nu även tagit upp Payback Lubricants högpresterande smörjmedel och oljor i sitt sortiment för att kunna erbjuda rätt olja för varje användningsområde.

Payback Lubricants och Chemicals är ett produktsortiment av oljeprodukter av allra högsta kvalitet som ger lägre friktion, lägre energiförbrukning och förbättrade prestanda. Payback sortimentet kommer aldrig att vara produkter för den stora kundmassan, utan vänder sig till de som kräver det absolut bästa och framförallt alla som kör racing eller rally och som lagt stora pengar i motorerna och naturligtvis vill ha ut maximala prestanda och samtidigt längsta möjliga livslängd.

Motoroljorna är baserade på de finaste syntetiska paraffinoljorna med en extremt trycktålig additivteknologi med molybdendisulfid och PTFE som förhindrar metall-mot-metall kontakt och ger ultralåg friktion med en trycktålighet på upp till 500 000 psi.

Drivknuten.se kommer inledningsvis inte att lagerföra hela Paybacks sortiment utan har riktat in sig på utvalda produkter som man anser att är intressantast, som olika typer av rostlösar- och penetreringssprayer, en helt ny typ av oktanhöjare som också ökar syresättningen, utvalda växellåds- och motoroljor samt naturligtvis rena racingoljor. En av de nya motoroljorna i sortimentet klarar etanolutspädning bättre och minskar samtidigt märkbart friktionen.

Läs mer om sortimentet på Drivknuten´s hemsida: Drivknuten.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.106