23948sdkhjf

Ny service ska optimera maskiners prestanda

Från och med den 3 april erbjuds Agrol Service Center på Swecons anläggningar över hela Sverige, med målet att förbättra livslängd och prestanda för entreprenadmaskiner genom att erbjuda korrekt oljeval och specialiserad kunskap.

Agrol, marknadsledande inom smörjmedel för det svenska lantbruket, och Swecon, entreprenadmaskinåterförsäljare, tar sitt samarbete ett steg längre genom att erbjuda Agrol Service Center på alla Swecons anläggningar. Agrol Service Center syftar till att hjälpa maskinägare att välja rätt olja för sina entreprenadmaskiner, vilket kan resultera i ökad livslängd, färre driftstopp och minskad bränsleförbrukning.

Sebastian Norman, säljchef på Agrol, förklarar att Agrol Service Center har utformats för att vara en tillgänglig och pålitlig kunskapskälla om oljor. Tidigare har Agrols produkter inte varit särskilt tillgängliga i butiker, men genom att skapa en särskild plats för Agrols produkter på varje Swecon-anläggning, förändras detta. Personal från samtliga anläggningar har även fått en omfattande utbildning av Agrol.

Jonas Andersson, produktägare servicemarknad på Swecon, menar att det långvariga samarbetet mellan Agrol och Swecon har resulterat i en djup kunskap om smörjmedel och dess betydelse för entreprenadmaskiner. Agrols specialister kan nu hjälpa kunderna att välja rätt olja för deras specifika maskiner, oavsett fabrikat och modell.

Swecon meddelar att Agrol Service Center uppdaterar kontinuerligt sina produkter och rekommendationer för att möta de nya kraven som ställs på smörjmedel när maskinerna utvecklas. Detta gör att Swecon kan säkerställa att kundens val av olja uppfyller alla aktuella krav, vilket bidrar till bättre prestanda och längre livslängd för maskinerna.

Service såsom oljebyten och annan typ av maskinunderhåll utförs även vid behov på de lokala Swecon-anläggningarna.

– En stor fördel för våra kunder är att vi finns över hela Sverige med samma kunskap och utbud, vilket gör att kunderna kan känna sig trygga var de än befinner sig, säger Jonas Andersson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11