23948sdkhjf

Hako Ground & Garden spår en spännande framtid

Hako Ground & Garden fyller 50 mitt i ett paradigmskifte och förbereder sig på nya krav i en föränderlig värld.

1973 startades Hako Ground & Garden i Getinge i Halland, ett faktum man tänker fira med både kunder, medarbetare, leverantörer och samarbetspartners i kampanjen ”Snyggt jobbat.

– Rent affärsmässigt har vi ökat enormt mycket. Tack vare kombinationen av starka varumärken, hög kvalitet och servicegrad har vi kunnat bygga långvariga relationer med några av Sveriges viktigaste företag, säger vd Karl Johan Lindahl i ett pressmeddelande.

Det 50 år gamla företaget saluför maskiner för skötsel för både inomhus- och utomhusytor och enligt Karl Johan Lindahl har det hänt extra mycket under de senaste tio åren.

– Vi har vuxit ganska mycket men framförallt att vi arbetar mer som ett lag idag. För tre år sedan tog vi fram våra värdeord, att vi är Lyhörda, Affärsmässiga och Genuina, vilket jag tycker är en bra grund för vårt fortsatta kulturella arbete i organisationen.

Nu siar han om en ljus framtid i en värld full av förändringar.

– Just nu pågår det ju ett paradigmskifte. Vi går mot en värld där el- och batterimaskiner tar över mer och mer och där det samtidigt ställs höga krav på effektiv eftermarknad- och serviceorganisation. Jag tror att vi kommer att få se mer funktionslösningar som går mot en mer cirkulär ekonomi. Vi som branschledande aktör kommer att behöva ta en stor roll i den utvecklingen.

Företaget har lokalkontor över hela landet och huvudkontoret finns i Halmstad. Hako Ground & Garden finns även i Norge och Finland. Ägare sen över 20 är den tyska Hako-koncernen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063