23948sdkhjf

NCC plockar ny Norrlands-chef internt

NCC utser Daniel Ödling som ny chef för avdelning Building i Norrland. Norrland står inför en stor omställning, och NCC kommer vara en del i denna utveckling, uppger byggbolaget. 

De senaste åren har NCC positionerat sig i norra Sverige genom byggprojekt som utbyggnaden av stadsdelen Östra Station i Umeå, badhusen i Timrå, Luleå och Arvidsjaur samt ett av de största renoveringsprojekten av hyreslägenheter i modern tid i Östersund.

Nu tar Daniel Ödling över som chef för avdelning Building i Norrland, med ansvar för samhällsbyggnader, kontor och bostäder. Han har över 20 års erfarenhet inom NCC från flertalet roller. Han kommer närmast från rollen som produktionschef i avdelningen och kommer utgå från kontoret i Umeå. Daniel är utbildad civilingenjör inom Väg och Vatten på Luleå Tekniska Universitet.

– Det känns väldigt spännande att ta mig an rollen som avdelningschef för NCC Building i Norrland. NCC har redan en stark position här som jag hoppas få vara med att utveckla och bredda med fler projekt, säger Daniel Ödling, avdelningschef NCC Building Norrland.

Läs mer om: NCC
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11