23948sdkhjf

Tillverkaren ändrar sina garantiregler

Standardgarantin utökas när Rototilt ser över sina villkor för maskinfästen.

Rototilt utökar sin standardgaranti för maskinfästen så att det som gäller nu är två års garanti på alla nya maskinfästen som levererats från och med 1 januari 2023.

– Vi särskiljer oss genom att vi räknar garantitiden från leveransdag, i stället för att begränsa med ett max antal timmar av användning. Våra maskinfästen är robusta och stabila och därför kan vi erbjuda två års garanti, säger Jan Karlsson, chef för order och eftermarknad på Rototilt.

Enligt Rototilt gäller garantin direkt från leverans, utan krav på registrering.

Företaget berättar att ett garantiärende startas genom att kunden kontaktar sin återförsäljare, som sedan ska skicka in ansökan om reklamation.

Rototilt noterar att företagets allmänna garantivillkor gäller och att garantin för tiltrotatorer, som även den är två år, avser produkter som är levererade 2017 eller senare och för maskinfästen levererade från 1 januari 2023.

– Det ska vara enkelt och smidigt att starta ett ärende. Vi är övertygade om att våra produkter håller en hög kvalitet, både tiltrotatorer och maskinfästen, och den tryggheten vill vi även att våra kunder ska känna nu när vi inför samma garantitid, säger Jan Karlsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078