23948sdkhjf

Scantruck bjuder in till stor maskinmässa

Mässan äger rum den 10 maj på deras anläggning i Rosersberg och besökare kan förvänta sig att se produktnyheter från Manitou, Weycor och flera andra tillverkare.

Bland de maskiner som kommer att visas upp på mässan finns Manitou MT625e, en elektrisk teleskoplastare med samma kapacitet som sin dieseldrivna motsvarighet. 

Besökare kan också förvänta sig att se Manitou MRT2660e, en runtomsvängande teleskoplastare som lyfter hela 6 ton 26 meter högt och drivs av elmotorer. Anker Lemvig, VD för Scantruck, förklarar att maskinen kan utrustas med två batteripack eller ett batteripack och en liten dieselgenerator, som enkelt kan bytas ut vid behov.

Utöver Manitou-maskinerna kommer Scantruck Mässan även att presentera hjullastare och vältar från tyska Weycor, samt ett stort utbud av liftar från olika tillverkare, som Platform Basket, SENNEBOGEN och PB Platforms. Mässan kommer att erbjuda besökarna en chans att se amerikanska GMG:s saxliftar, som finns både med batteri och diesel.

Marknadschefen för Scantruck AB, Peter Claesson, uttrycker sin entusiasm inför evenemanget. 

– Det ska bli jätteroligt att visa upp allt vi har här 10 maj. Dessutom har vi numera också ett väldigt fint utbud av produkter för alla som arbetar inom järnvägen tack vare tillskottet av Geismar, så jag törs säga att vi har ett otroligt brett utbud utan risk att missbruka begreppet.

Evenemanget pågår mellan klockan 09-18 den 10 maj på Scantrucks anläggning på Metallvägen 61 i Rosersberg. Förutom att titta på maskinerna kommer besökarna att kunna träffa produktspecialister från olika varumärken och utbyta erfarenheter med kollegor från branschen.

Mässan kommer att erbjuda ett utbud av begagnade maskiner i Scantrucks begagnatcenter, samt servera hamburgare, korv och läsk för hungriga besökare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172