23948sdkhjf

Infrea förvärvar Scandinavian Roadconstruction

Infrea har slutfört förvärvet av Scandinavian Roadconstruction, vilket blir det 15:e dotterbolaget i koncernen. Den nya förvärvade verksamheten har historik inom mark- och anläggningsentreprenader och förväntas stärka Infreas position inom branschen.

Charlotte Bergman, tillförordnad vd och koncernchef för Infrea, uttrycker sin entusiasm över affären.

– Vi är glada att från och med idag välkomna Scandinavian Roadconstruction och dess medarbetare till Infrea. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med bolagets ledning för att bygga vidare på den fina utvecklingen som bolaget visat upp under senare år.

Infrea meddelade den 22 mars 2023 att avtal ingåtts om att förvärva aktierna i Scandinavian Roadconstruction AB. Idag bekräftas att Infrea har tillträtt 100 procent av aktierna i bolaget.

Scandinavian Roadconstruction har sedan starten 2014 etablerat sig som en aktör inom mark- och anläggningssektorn i Mellansverige, Stockholm och längs Norrlandskusten.

Bolaget är en fullständig tjänsteleverantör och omsatte under det senaste 12-månadersperioden cirka 90 miljoner kronor med ett rörelseresultat om cirka 7 miljoner kronor.

Infrea framhåller att Scandinavian Roadconstruction har lyckats etablera sig tack vare gedigen erfarenhet, kvalitet och effektivitet. Genom förvärvet förväntas Infreas position inom entreprenadbranschen stärkas.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047