23948sdkhjf

Ramirent välkomnar ny marknads- och kommunikationschef

Ramirent utser Catharina Jevrell, med erfarenhet inom PR och varumärkeskommunikation, till sin nya marknads- och kommunikationschef i Sverige.

Catharina Jevrell tar sig an sin nya roll inom Ramirent med en betydande bakgrund från ledande storbolag som Skanska och P&G. Hon har även arbetat som vd för PR-byråer, samt varit Media Relations Manager och External Relations Manager för diverse framstående organisationer.

– Hög varumärkeskännedom och tydlig identitet är två av Ramirents styrkor, och jag ser fram emot att bidra till att stärka varumärket ytterligare. Att vi redan har ett högt NPS (Net Promoter Score) visar att våra kunder är nöjda, och det ger oss ett utmärkt utgångsläge för att påverka hela byggbranschen, särskilt när det gäller miljö, säkerhet och jämställdhet – områden som vi är särskilt engagerade i, säger Catharina Jevrell.

Efter att ha tillbringat sju år i Asien, återvänder Jevrell nu till Sverige från Novare Leadership Academy och IVA.

– Jag finner det fascinerande att återvända till denna bransch. Jag har känt till Ramirent sedan tidigare och beundrar företagets hållbara affärsmodell. Dessutom ser jag stor utvecklingspotential inom effektivisering, digitalisering, säkerhet och hållbarhet.

Trots utmaningar inom byggbranschen är Catharina Jevrell optimistisk om Ramirents framtid. Hon ser en möjlighet för företagets uthyrningsmodell att blomstra under tuffare tider, och menar att kostnadseffektiviteten i att hyra maskiner istället för att köpa dem kan vara mer tilltalande.

Johan Färm, VD för Ramirent Sverige, uttryckte sitt förtroende för Jevrell och hennes vision för företaget.

– Catharinas förståelse för vår affär och hennes insikt om vikten av att belysa vår lokala förankring är värdefulla för oss. Dessutom är hennes passion för digital utveckling, marknadsföring och kommunikation avgörande för vår och branschens framtid.

Catharina Jevrell, som är en inhyrd konsult från sitt eget bolag, kommer att tjänstgöra från Ramirents kontor i Solna, Stockholm.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.083