23948sdkhjf

Inga reservationspriser när maskinleverantören säljer delar av sitt lager

Arrangörerna ser stora möjligheter till riktiga kap eftersom högst bud faktiskt vinner när en auktion, som ska kunna följas både live och online, anordnas.

KH Maskin, som säljer bland annat Kobelco, Kramer och Wacker Neusons maskiner, ska flytta en av sina fillialer från Järfälla till Enköping. 

Inför flytten vill man  sälja ut delar av sitt befintliga lager, detta ska ske via en auktion som anordnas i samarbete med Maskinera, som anordnar onlineauktioner.

Auktionen, som fått namnet Live Yard Sale, ska kunna följas både live och online, budgivare och andra nyfikna ska kunna vara med på plats och klämma och känna på maskinerna, men också se vad som finns och lägga bud på distans, via Maskineras digitala lösning.

Fakta Live Yard Sale

Datum: 2–9 juni

Auktionerna publiceras 2 juni på maskinera.se

Maskinvisningsdagar: 8–9 juni

Event: 8 juni

Plats: KH-Maskin, Solbackav. 2, 177 71 Järfälla

Källa: Maskinera

Tanken är att alla objekt ska vara tydligt uppmärkta med QR-koder som ska göra det möjligt för deltagarna att se vad som finns och lägga bud.

Enligt arrangörerna är det mest spännande med auktionen att det inte finns några reservationspriser på några av objekten. De konstaterar att när högst bud alltid vinner finns chansen att göra riktiga kap både på maskiner och redskap.

– Vi är otroligt glada över detta samarbete med KH-Maskin för vår kommande Live Yard Sale, säger Max Wedsjö, vd och grundare för Maskinera.

– Det är en unik möjlighet för oss att erbjuda våra kunder en spännande och interaktiv auktionsupplevelse. Med vår digitala plattform kommer deltagarna att kunna delta i budgivningen oavsett var de befinner sig och uppleva spänningen och möjligheterna som auktioner erbjuder.

För att kunna lägga bud måste man vara registrerad kund på maskinera.se.

Mer info om auktionen och (från och med den 2 juni) objekten finns här.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078