23948sdkhjf

ENTREPRENAD LIVE: Ny laser ska klara tre jobb

Trimtec tar med sig en helt ny lutningslaser till Entreprenad Live, en robust produkt som ska göra jobbet både snabbare och effektivare lovar företaget.

Trimtec som nyligen fyllde 20 år, säljer avancerad mätutrustning till kunder som arbetar inom bygg- och konstruktionsindustrin, lantmäteri, infrastrukturprojekt eller geodesi.

Företaget är bland annat distributör för Trimble, Spectra Precision och Seco, och har också personal som sköter support och service.

När Trimtec ställer ut på Entreprenad Live i september tar man bland annat med sig nya lutningslasern Spectra GL1425C. 

Trimtec beskriver den nya produkten som en ytterst robust tvåfalls-laser med helautomatisk nivellering som gör tre jobb; som planlaser, lutningslaser och vertikal laser.

Företaget anser att lasern är pålitlig och noggrann även i utmanande arbetssituationer, och noterar att detta gör att man kan arbeta både snabbare och effektivare.

Besökarna ska också få chansen att komma förbi i montern och prata om bygg- och anläggningslaser, totalstationer, GPS/GNSS-instrument, fältdatorer, laserskanners, fält- och kontorsmjukvaror eller korrektionstjänster.

Trimtec ställer ut i monter 334.

Artikeln är en del av vårt tema om Entreprenad Live 2023.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063