23948sdkhjf

Störst i maj - Projektagenten listar

Tvärförbindelse Södertörn och EcoDataCenter i Östersund toppar Projektagentens lista över de tio största byggprojekten i Sverige för maj månad.

Huddinge kommun och EcoDataCenter 2 i Östersund delar förstaplatsen över de tio största pågående byggprojekten i Sverige i maj månad, baserat på projekt som är registrerade i databasen Projektagenten. 

Tvärförbindelse Södertörn är en ny mötesfri motortrafikled med separat gång- och cykelbana från E4/E20 vid Kungens kurva till väg 73 vid Haninge centrum, något Entreprenads systersajt Framtidens Bygg skrev om redan förra året.

I Östersund ska ett nytt stort datacenter byggas och därefter drivas med 100 procent förnybar energi från Jämtkraft. Bakom satsningen Ecosystem Östersund står bolaget EcoDataCenter och WA3RM. Satsningen förväntas skapa runt 1 000 nya arbetstillfällen i Östersund. Källa: Projektagenten

Se tio-i-topplistan nedan!

Om Projektagenten

Projektagenten erbjuder Sveriges bästa digitala verktyg för övervakning av bygg- och anläggningsprojekt. Här får du en fullständig överblick av potentiella affärsmöjligheter och inblick i projektets alla faser - från den första skissen till det färdiga resultatet. Samtidigt kan du enkelt övervaka dina favoritprojekt och sökningar med skräddarsydda notiser - och få de senaste projektnyheterna direkt i din inkorg.

Med Projektagenten får du alltid relevant information och en tydlig överblick om när du ska lägga ett bud på det aktuella projektet. Vårt researchteam granskar och kvalitetssäkrar alla bygg- och anläggningsprojekt i Sverige med uppföljningsintervjuer av projektets intressenter för att garantera dig relevant och trovärdig information.

Källa: www.projektagenten.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094