23948sdkhjf

ENTREPRENAD LIVE: Handhållna elverk och små lastare

Rondellen Maskin tar med sig en ny minilastare och flera nya elverk till Entreprenad Live.

Minilastaren Neomach Nova 30X ska kunna styras via en multifunktionell joystick med multikontakt och dubbelverkande krets för hantering av hydraulik och el.

Rondellen Maskin noterar också att det går att memorera hydraulflödet 43 liter/minut för både dragkraft och redskap, och att maskinen har säkerhetslås som standard.

Drivkälla är en Kubotamotor på 26 hästkrafter och maskinen har en hydraulisk transmission.

Minilastaren har fått en central teleskopbom. Lyfthöjden är maximalt 2 860 millimeter och lyftvikten 1 250 kg. Differentiallås och anti-kavitationsventil är standard.

Hytten är dämpad, med fjädrad stol, digital display och justerbar styrning. Rondellen Maskin beskriver lastaren som flexibel, en universell kopplingsplatta ska dessutom göra den kompatibel med andra redskapsmärken. 

Maskinen ska kunna hantera till exempel grip, slaghack, klippare, skopa och plog. Det ska också finnas gott om arbetsljus.

Rondellen Maskin tänker också visa upp olika elverk i både Pi-serien och GPW-serien, produkter de anser vara ultimata för uthyrningsbranschen.

För Pi-seriens del handlar det om Pramacs små handhållna elverk och Rondellen beskriver serien som lätt, välbyggd och lämplig för elkrävande applikationer. 

Företaget lyfter också fram att varvtalen justeras automatiskt, att verken har integrerad USB för laddning av mobila enheter och att allt styrs via en smart och lätthanterad kontrollpanel.

Elverken i GPW-serien, även de från Pramac, uppges vara byggda specifikt för uthyrningsmarknaden med enkel användning, pålitlighet och effektivt underhåll som ledord. 

Rondellen förklarar att elverken har en stor flexibilitet i utformningen och levereras med pålitliga generatorer och motorer.

GPW-verken byggs i Pramacs spanska fabrik och finns i storlekar mellan 9-60kVA för mobila applikationer.

Rondellen Maskin ställer ut i monter 127.

Artikeln är en del av vårt tema om Entreprenad Live 2023.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079