23948sdkhjf

ENTREPRENAD LIVE: Glass och dramatik!

En innovativ hjullastare och en sprillans ny elvält utlovas i Söderberg & Haaks monter. Företaget bjuder också in till spikningstävling.

Söderberg & Haak, som säljer både Komatsus och Bomags produkter i Sverige, tänker visa upp båda varumärkena på Entreprenad Live.

I montern ska man till exempel visa Bomags nya elektriska vält BW100ADe, som visades på Bauma och som funnits i Sverige sedan i våras. 

– Den har samma packnings egenskaper som den konventionella välten. Den elektriska välten drivs av ett 48 V elektriskt system och det innebär att ingen utbildad elektriker krävs för service och ger ett enkelt underhåll. Samtidigt får du en bättre arbetsmiljö med minskade utsläpp, förklarar Söderberg & Haak. 

Företaget tar också med sig Komatsus hjullastare WA475-10 med ”tool linkage”.

– Med Komatsu’s ”tool linkage” får du dramatiskt ökat vridmoment vid tiltning i den mest utsatta positionen - när bommen är böjd uppåt och fullt tippad. Detta gör att du enkelt och exakt kan hantera tunga laster, som att snabbt och smidigt lasta av stockar från en lastbil, förklarar Söderberg & Haak.

Enligt företaget säkerställer ”tool linkage” också att svängarmen inte stör vid användning av stora skopor. – Du kan omedelbart använda dina befintliga skopor utan någon modifiering eller utbyte. Det sparar tid och pengar!

Söderberg & Haak bjuder också in till tävling i montern – den som visar upp sina imponerande spikmästarfärdigheter har chansen att vinna en glasscheck.

Söderberg & Haak ställer ut i monter 775.

Artikeln är en del av vårt tema om Entreprenad Live 2023.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126