23948sdkhjf

ENTREPRENAD LIVE: Säkrare drift utlovas

När Hydroscand kommer till Entreprenad Live är väskan packad med produkter och tjänster för både bygg-, entreprenad- och anläggningsbranschen.

Företaget anser sig ha ett komplett sortiment som passar alla fabrikat och applikationer, system som ska vara av hög kvalitet och kunna anpassas efter kundens maskiner och önskemål.

På mässan kommer företaget bland annat att visa slang- och ledningskomponenter inom hydraulik, och produktprogram inom pneumatikstammar och fordonspneumatik.

Hydroscands tjänster inkluderar SlangExpress, Centralsmörjning (CLS) och HoseOnSite Mobile och Stationary.

Hydroscand SlangExpress utför akuta slangbyten på plats ute hos kunderna, man utför dessutom förebyggande underhåll, i verkstäder, anläggningar och industrier.

Hydroscand HoseOnSite är kompletta slangverkstäder, de ska vara utrustade efter kundernas behov och utplacerade på deras arbetsplatser – till exempel på vägarbeten, anläggningar och industrier.

Enligt Hydroscand spar mobila slangverkstäder både tid och pengar då de ska vara utrustade med allt som behövs för att snabbt byta en trasig slang eller ledningskomponenter.

Företaget beskriver Hydroscand Centralsmörjning (CLS) som ett sätt att effektivisera och säkra driften, och minimera tidskrävande och frustrerande arbete.

Hydroscand ställer ut i monter 355.

Artikeln är en del av vårt tema om Entreprenad Live 2023.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078