23948sdkhjf

Stort sug inför Entreprenad Live

Snart är det dags för Entreprenad Live i Göteborg – denna gång på en helt ny plats. Enligt arrangörerna är intresset stort och förväntningarna höga.

– Entreprenad Live växer och blir viktigare för varje år. Denna gången blir det premiär för vårt nya mässområde öster om Göteborg fyra minuter från Göteborg Landvetter Airport, förklarar Hans-Erik Kristensson, projektledare på arrangören Business Live.

Han lyfter bland annat fram att hela mässan är på hårdgjorda ytor och att logistiken är på topp både för besökare och utställare.

– Mässområdet ligger 500 meter från riksväg 40. 20 minuter från Göteborg och 25 minuter från Borås. Enkelt och tillgängligt för alla.

Hur ser intresset ut inför mässan?

– Ser vi till besökarregistreringen inför mässan så kan vi redan nu se att registreringarna ligger långt över vad den gjort tidigare. Det känns som att Entreprenad Live är väldigt etablerad nu när det är femte gången mässan arrangeras på västkusten.

Även på utställarsidan har intresset varit rekordstort, förklarar Hans-Erik Kristensson.

– Denna gången blir mässan större än någonsin tidigare med över 250 utställare. De flesta utställarna har varit med på samtliga mässor och några tillkommer för varje år, det är ett gott betyg.

Hans-Erik Kristensson slår fast att det viktigaste på en mässa är just utställarna och att man i princip inte saknar någon av de tongivande aktörerna.

– De är där och kommer att visa upp sina senaste nyheter och lösningar i form av maskiner, tillbehör och redskap. Som vanligt är även ME, Maskinentreprenörerna på plats för sina medlemmar och nya medlemmar.

2023 bjuds besökarna in till ett nytt mässområde, nära Landvetters flygplats med en cirka 300 000 kvadratmeter stor hårdgjord grusplan.

Enligt Hans-Erik Kristensson kan både utställare och besökare förvänta sig ett större område med bättre logistik.

– Denna gången slipper man ta sig igenom Göteborg. Mässan ligger "på rätt sida" med stora tillfartsvägar och bra parkeringsmöjligheter. De flesta besökarna kommer av erfarenhet med bil men för de som åker kollektivt eller kommer med flyg så har vi shuttlebussar från Göteborg Landvetter Airport.

Hans-Erik Kristensson anser att närheten till anläggningsentreprenörerna är en av mässans styrkor.

– Vi fortsätter med vårt framgångskoncept med regionala och kompletta mässor där det mest går att prova för de som kommer dit. Det betyder att mässan är mer komplett än någonsin tidigare med allt entreprenörerna behöver i sin vardag och de flesta utställarna kan erbjuda demo/testning direkt i anslutning till sin monter. Som vanligt kan man även provköra typiska entreprenadfordon från bland annat VW, Ford, Toyota, Isuzu och Dodge. På plats kan man även prova välkända Tatra dumperlastbilar.

Har ni ändrat något när det gäller till exempel mat, service, parkering med mera?

– När det gäller maten är vi glada över att samarbeta med FC-Gruppen igen precis som senast i Göteborg. De är ett av Sveriges största och mest välrenommerade cateringföretag. På plats kommer de att erbjuda alla typer av vällagad mat. Från korv och hamburgare till dagens rätt för de som föredrar det. Det kommer att finnas tre serveringsställen på mässan, säger Hans-Erik Kristensson.

– Boka in mässbesöket redan idag. Registrera på hemsidan för gratis entré, gratis parkering och några fantastiskt inspirerande dagar i Göteborg!

Artikeln är en del av vårt tema om Entreprenad Live 2023.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079