23948sdkhjf

Storsatsningar präglar årets Load Up North

Årets upplaga av Load Up North, som öppnar sina portar på torsdag, lovar att bli en av de mest framgångsrika hittills. Med fler utställare än någonsin, en rad spännande aktiviteter och tävlingar, samt fokus på hållbarhet och rekrytering, är förväntningarna skyhöga.

Nolia uppger att Load Up North redan är en succé. "Mässan har stor betydelse för många aktörer i de branscher som visar upp sig, som transport, entreprenad, mark och anläggning samt gruva ovan jord," säger Jonas Dahlberg, vd på Nolia.

Charlott Ryman, event-ansvarig på Zeppelin, berättar att de kommer att ha cirka 15 maskiner i sin monter och på demoområdet.

– Vi kommer ha runt 20 personer som jobbar i montern under mässdagarna, från både sälj- och servicesidan, för att kunna bemöta kunderna på bästa sätt.

Enligt Nolia kommer entusiasmen och engagemanget bland utställarna att avspeglas i de många aktiviteter och tävlingar som kommer att hållas under mässan.

Läs också: Rekordstort intresse för Load Up North Boden

Team Kjellin Mining & Entreprenad, till exempel, kommer att satsa på att visa upp alla sina verksamhetsdelar och även pusha för sin ungdomssatsning och rekrytering.

– Vi kommer dessutom att fira vår 10-årsjubileum för vår mining-verksamhet på Load Up North. Hur, får man se när man kommer och besöker oss, säger Louise Hanold, verksamhetsutvecklare Team Kjellin Mining & Entreprenad.

Wist Last & Buss ser fram emot att mässan ska öppna.

– Ett stort fokusområde för oss kommer att vara hållbarhet, där vi bland annat visar upp en av våra eldrivna lastbilar från Volvo. Rekrytering är ett annat viktigt fokusområde, säger Kajsa Friberg, försäljningschef på Wist Last & Buss.

Johan Granberg från Norrmodul avslöjar att de kommer att anordna en tävling med influencern Riktiga Pontus, som har gjort raketkarriär på sociala medier det senaste året.

– Vårt mål är att Load Up North ska upplevas som den bästa transportbilsmässan i Norden. Det är här det händer!

Charlott Ryman på Zeppelin avslutar med att berömma Nolia som arrangör. 

– Jag har jobbat med mässor i många år och måste verkligen berömma Nolia. De är väldigt tillmötesgående, vi har ett fantastiskt samarbete.

Artikeln är en del av vårt tema om Load Up North 2023.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11