23948sdkhjf

Ny försäljningschef på Delvator

Delvator stärker sin organisation genom att anställa Magnus Halvarsson som ny försäljningschef.

Magnus Halvarsson, 53 år gammal och ursprungligen från Skultuna, har bakgrund inom teknisk försäljning och projektledning. Tidigare har han arbetat på ABB i 21 år, där han hade flera olika roller inom teknik och försäljning.

Halvarsson har också varit försäljnings- och marknadschef på Swecon i över ett decennium, vilket har gett honom en djupgående förståelse för branschen. Under det senaste året har Halvarsson drivit eget företag.

– Jag ser fram emot att bidra i tillväxtresan och utvecklingen av försäljningsteamet samt att ytterligare stärka relationerna med befintliga och nya kunder.

Läs också: Delvator om framtidens teknik

Han ser också positivt på att arbeta i en lite mindre organisation som Delvator, men i en bransch där han känner sig hemma. Halvarsson ser särskilt fram emot branschens pågående omställning till nya energilösningar, inklusive elektrifiering.

– Branschen står också just nu inför en omställning av möjliga energislag, däribland elektrifierade lösningar som ligger mig varmt om hjärtat med tanke på mina erfarenheter från tidigare arbete inom området på ABB/Hitachi Energy.

Jonas Coltén, vd Delvator, uttrycker sin entusiasm över det nya tillskottet i företaget.

– Med över 30 års erfarenhet av teknisk försäljning från Swecon och ABB blir Magnus ett bra tillskott i den tillväxtresa vi har påbörjat.

På fritiden njuter Halvarsson av avkoppling på sitt sommartorp i Bergslagen och utflykter med motorbåten. Han är även en entusiastisk mekaniker som gärna skruvar på äldre maskiner för att hålla skog och åker i ordning.

Magnus Halvarsson började sin anställning den 1 september och har redan anpassat sig väl till Delvators arbetsmiljö och team, uppger företaget.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109