23948sdkhjf

Maskinia styr om i Gävleborg och Dalarna

Maskinia blickar framåt och drar upp nya planer för verksamheten sedan en av företagets återförsäljare tackat för sig.

Maskinia berättar i ett pressmeddelande att Boström Maskin i Gävleborg AB har beslutat att avsluta sitt återförsäljaransvar för Case, Develons och Bergmanns entreprenadmaskiner.

– Vi tackar Boström Maskin för en mångårig och fin relation och blickar nu framåt och uppåt, säger Fredrik Holmquist, vd på Maskinia.

Maskinia har redan en ny plan på plats för verksamheten i distrikten Gävleborg och Dalarna.

–Vi kommer nu ta över försäljningen i egen regi i Gävleborg samt låta vår framgångsrika återförsäljare RF Maskin ta över Dalarna, säger Fredrik Holmquist.

– RF Maskin har nyligen utökat teamet och kommer kunna ta hand om både service och försäljning i Dalarna tillsammans med vår serviceverkstad Orsa Maskin.

Enligt Maskinia flyttas ansvaret för försäljningen omgående till Maskinias egen organisation. Nicklas Rutanen tar över försäljningsansvaret för Gävleborg och Fredrik Lindén på RF Maskin för Dalarna.

Vad gäller service, reservdelar och reparationer kommer det framöver att hanteras av serviceverkstäderna i Gnarp, Orsa samt Maskinia i Järfälla, förklarar Maskinia.

Maskiniagruppen är generalagent i Sverige för Develon, Case och Bergmann.

Huvudkontoret finns i Linköping, företaget har också filialer i Stockholm/Järfälla, Staffanstorp, Jönköping, Göteborg, Munkedal, Kalmar och Trelleborg. Utöver det har Maskinia fyra återförsäljare och totalt 20 serviceverkstäder.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078