23948sdkhjf

Ny chef ska stärka Rototilt

Kombinationen familjeföretag och internationell försäljning lockade Rototilts nya marknads- och försäljningschef. Nu är siktet inställt på fortsatt tillväxt.

Tiltrotatortillverkaren Rototilt går vidare i sin strävan att växa. Under det senaste året har man bland annat startat ett dotterbolag i Benelux och tillsatt nya dotterbolagschefer i Norge och Finland.

Rototilt Group AB:s nya marknads- och försäljningschef Stefan Bergström får alltså mycket att sätta tänderna i när han nu efterträder Per Väppling, som går i pension efter många år på företaget.

– Stefan kommer in i en bra tid för att bygga vidare på den grund som Per Väppling byggt, säger vd Anders Jonsson.

Först på dagordningen är den fortsatta satsningen på företagets nya produktplattform Rototilt Control.

– Vi ska stärka marknadsnärvaron både på nya och befintliga marknader, så Stefans erfarenheter kommer väl till pass.

Stefan Bergström har tidigare varit både vd och säljchef inom tillverkningssektorn och för företag som agerar på en global marknad.

Han kommer närmast från rollen som vd i Emballator Metal Group, ett företag med miljardomsättning och med hög exportandel.

– Efter många år i stora internationella företag och organisationer känns det fantastiskt spännande att komma in och bidra i ett långsiktigt familjeföretag med en tydlig vision ’Rototilt på varje grävmaskin’, säger Stefan Bergström.

– Jag hoppas att min erfarenhet och bakgrund inom internationell försäljning och samarbete med stora kunder kommer väl till pass i Rototilts fortsatta tillväxtresa.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109