23948sdkhjf

Swecon presenterar rälsgående maskiner på Elmia Nordic Rail

Swecon deltar i Elmia Nordic Rail, Nordens största järnvägsmässa, för att visa upp sin senaste teknologi inom rälsgående maskiner.

Elmia Nordic Rail har etablerat sig som en internationell mötesplats och ett centrum för kunskapsutbyte inom järnvägssektorn. Mässan lockar politiker, näringslivsrepresentanter och branschexperter, vilket gör den till en arena för diskussion och nätverksbyggande.

Enligt ett pressmeddelande från Swecon, kommer företaget att vara på plats för att presentera sitt sortiment av rälsgående maskiner från Volvo Construction Equipment. I Swecons monter kommer en specialanpassad EWR170E Rail att finnas tillgänglig, som har modifierats av CE Engineering Solutions (CEES) i Malmö. CEES är ett oberoende, lösningsbaserat företag som är en del av Volvokoncernen.

Maskinen EWR170E Rail har utrustats för att kunna framföras på räls med hjälp av sina vanliga gummihjul. Den inkluderar också ett RCI-system för höjd- och svängbegränsning, samt hydraulik i undervagnen för rälshjulen. Denna anpassning är även tillgänglig för andra hjulgrävarmodeller som Volvo EWR150E och EWR170E.

Swecon uppger även att ombyggnation för arbete på både väg och räls är möjlig för både Volvo hjulgrävare och hjullastare. Hjullastaren har primärt utformats för väg- och terrängarbete men kan anpassas för att även fungera på räls. Detta ska göra den till en idealisk maskin för att hantera lastning och lossning vid uppställningsplatser samt transport av material längs rälssträckor.

På Elmia Nordic Rail välkomnar Swecon alla intresserade att diskutera rälsgående maskiner med experter från både CEES och Swecon.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078