23948sdkhjf

JSB inför temadag – tar kliv mot en sundare byggbransch

JSB Construction introducerar en "Sund konkurrens-dag". I fokus står bekämpningen av svartarbete och arbetslivskriminalitet genom konkreta åtgärder och högt engagemang på arbetsplatserna.

Förhoppningen med den nya temadagen är att initiativet ska fungera som en katalysator för positiv förändring i hela branschen. Temadagen kommer att innefatta aktiviteter och praktiska åtgärder som syftar till att förbättra arbetsmetoderna för att upptäcka och agera mot arbetslivskriminalitet.

Den första Temadagen hålls den 26 oktober och därefter på årlig regelbunden basis. Bakom initiativet står två av JSB:s medarbetare: Magnus Lindskog, strategisk inköpare, och Mats Björnlund, arbetsmiljöspecialist. Kollegorna har under flera år arbetat för att sätta sund konkurrens på kartan.

Samtliga medarbetare på JSB har under de senaste två åren genomgått en intern utbildning om sund konkurrens, som rustat dem med insikter om hur oseriösa företag agerar och hur man kan motverka arbetslivskriminalitet.

– Temadagen är en naturlig förlängning av utbildningen ”Sund konkurrens och Schyssta villkor”. Vi på JSB har nu grundat med kunskap i ämnet och har därmed bättre koll på vilka tecken som är bra att vara uppmärksam på. Genom att sätta extra fokus under en dag skapar vi faktiska tillfällen att tillämpa kunskapen i praktiken, säger Magnus Lindskog.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079