23948sdkhjf

Nästan fullt på vårens stora svenska mässa

Höstmörkret har sänkt sig över Sverige men långt där borta skymtar våren och ännu en upplaga av Maskinleverantörernas egen maskinmässa.

Det är sisådär åtta månader kvar innan Solvalla öppnas upp för maskinmässa 30 maj-1 juni. Trots det vill arrangörerna vill slå lite på trumman för det som väntar redan nu.

– I nuläget är mässan nästan fullbokad och vi kan förvänta oss många spännande maskinnyheter och engagerade utställare som ser fram emot att träffa sina branschkollegor och kunder igen, säger Anton Erlandsson, mässansvarig på At Event.

Han uppger att planeringen är i full gång och att man arbetar för att förbättra upplevelsen på plats både för kunder och besökare.

– Det känns verkligen roligt att åter få samla maskinbranschen nästa år, säger Lina Hallman, vd på Maskinleverantörerna.

Svenska Maskinmässan ska vara en renodlad maskinmässa och Lina Hallman betraktar tillställningen som en viktig mötesplats för maskinbranschen och en arena där Maskinleverantörernas medlemmar, som är de enda som får ställa ut, kan visa upp både nyheter och innovationer.

– Vi ser framemot att åter välkomna besökarna till Solvalla. Vi ses där!

Svenska Maskinmässan arrangerades första gången 2016. Sist det begav sig var 2022, då kom 11 200 besökare och cirka 100 utställare fanns på plats.

Artikeln är en del av vårt tema om Svenska Maskinmässan 2024.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078