23948sdkhjf

”Vi vill utmana branschen”

Derome Maskinuthyrning hoppas på sin nya skånska anläggning – som blir en av deras allra största.

Marknaden för maskinuthyrare tycks vara på uppgång, allt fler hyr sina maskiner i stället för att köpa – åtminstone ibland.

Uthyrarna vädrar därför morgonluft, fler aktörer dyker upp och de som redan finns växer.

Ett exempel är Derome Maskinuthyrning, som startade sin första verksamhet för drygt två år sedan med en depå i Göteborg.

Den enda depån har fått sällskap av tolv till, Derome har i dag 13 depåer i södra och västra Sverige och under det senaste året ska den totala omsättningen ha ökat från 120 till strax över 250 miljoner kronor.

Siktet är fortfarande ställt framåt, nyligen invigdes en ny anläggning vid södra infarten till Landskrona, en anläggningen som är tre gånger så stor som föregångaren och en av Deromes största.

Även läget ska vara bättre, nära Derome Bygg- och industrihandel.

– Genom att samla verksamheterna närmare varandra kan våra kunder enkelt ta del av vårt unika helhetserbjudande. Vi har redan fått positiva signaler från våra kunder och vi vet att det kommer att skapa goda synergier mellan våra bolag, säger Isak Gillgren, vd på Derome Maskinuthyrning.

Han uppger att förhoppningen är att den nya anläggningen ska göra det möjligt för Derome att ta marknadsandelar lokalt i Landskrona.

– Vi vill utmana branschen. Trots ett tufft marknadsläge ser vi en stor potential i Landskrona. Här finns det goda förutsättningar att växa på sikt. Vi ska jobba för att förenkla våra kunders vardag och dubbla omsättning på orten till 2025.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11