23948sdkhjf

Fyra småländska år väntar

Ett nytt kontrakt innebär att Sandahls Entreprenad ska bistå en sydsvensk kommun med bland annat transporter, rivning, ballast och snöröjning.

Kontraktet med Gnosjö innebär bland annat att Sandahls Entreprenad ska leverera bergkross till olika kommunala projekt och stå för grävmaskinstjänster och timmertransporter.

– Uppdraget med Gnosjö kommun är ganska brett. Förutom ett antal specificerade områden ska vi även bistå kommunen med en rad andra tjänster, där behoven kan uppstå efterhand. Exempelvis snöröjning, rivning av fastighet och renovering av vattennät är saker vi redan har diskuterat, säger Robert Sejdhage, arbetsledare på Sandahls.

Kontraktet tecknades sedan kommunen under våren genomförde en urvalsprocess avseende ballast samt transport och recycling.

– Från Sandahls håll är vi väldigt glada över detta förtroende, särskilt som vi nu får chansen att samarbeta med en kommun vi inte jobbat med tidigare. Vi har skrivit kontrakt på 2 + 1 + 1 år, vilket om allt går bra betyder att vi kommer att arbeta tillsammans med Gnosjö kommun de kommande fyra åren, säger Robert Sejdhage.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11