23948sdkhjf

Jonas Törnå kliver in som arbetschef hos Svevia

Jonas Törnå tar över som arbetschef för utläggning av asfalt hos Svevia, inom deras division för Industri. Med start den 7 november kommer han att ha ansvar för arbetschefsområde Mitt, som omfattar Västmanland, Örebro och Värmland.

Bo Eriksson, avdelningschef för division Industri, Utläggning på Svevia, uttalar sig positivt om den nya tillsättningen.

– Jonas Törnå har den erfarenhet från vår bransch som behövs för att kunna axla rollen som arbetschef. Han har en bred förståelse för marknadsförutsättningarna i sitt arbetsområde och har även erfarenhet av att arbeta under de speciella förhållanden som råder i storstäder med tät trafik, säger han och fortsätter:

– Med åren har han byggt upp ett omfattande nätverk både inom branschen och på marknaden. Jag ser verkligen fram emot att samarbeta med Jonas för att fortsätta utveckla Svevias starka närvaro i området.

Jonas Törnå är utbildad högskoleingenjör och har en bakgrund med nästan 14 års erfarenhet inom asfaltbranschen. Han har tidigare arbetat i ledande befattningar, inklusive som områdeschef. Senast hade han en roll som area manager på NCC där han var involverad i både utläggning och tillverkning av asfalt.

I ett pressmeddelande från Svevia berättar Jonas Törnå om sina tankar kring den nya rollen.

– Svevia är en erkänt duktig aktör med gedigen kunskap om produkten vi arbetar med, asfalt. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet och kompetens till ett företag som har en framåtlutad position när det gäller hållbar asfaltproduktion, säger han och fortsätter:

– De har till och med börjat använda skogsråvaran lignin som ersättning för bitumen, vilket är särskilt intressant för kunder som önskar minska sin klimatpåverkan. Min första uppgift blir att lära känna mina nya kollegor och påbörja planeringen för den kommande säsongen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079