23948sdkhjf

Load Up North återvänder till Boden

Boden blir återigen värdstad för Load Up North, en betydande mässa inom entreprenadbranschen, under 2024.

Arrangören Nolia har meddelat detta beslut, vilket följer efter mässan 2023 som lockade över 7 000 besökare och ett stort antal utställare. Norrbottens affärsmöjligheter anges som en av huvudorsakerna för denna fortsättning.

– Affärsmöjligheterna i norra Sverige är i det närmaste obegränsade under överskådlig framtid för alla samhällsbyggare och stort fokus ligger på utvecklingen i Norrbotten, säger Jonas Dahlberg, vd Nolia och fortsätter:

– Att vara på mässan som utställare eller besökare ger möjligheter till nya och utvecklade affärer i en av de mest dynamiska regionerna i Europa.

Erik Sandlund, försäljningschef Swecon region norr, ser mässan som en viktig händelse.

– Load Up North är en viktig mötesplats för Swecon och våra kunder. Vår starka lokala närvaro i regionen och marknadsposition gör det viktigt för oss att vara representerade i Boden, säger han.

Mattias Kjellin, ägare av Team Kjellin, framhäver också mässans roll för företags synlighet och rekrytering.

– Grön omställning och social hållbarhet är viktiga för oss. Vi vill engagera den nya generationen och stärka arbetskraften i vår bransch.

Fotnot: Tidigare har mässan alternerat mellan Umeå och Boden, 2024 blir det Boden för tredje året i rad. Sist mässan gick i Umeå var 2019. Mässorna 2020 och 2021 ställdes in på grund av coronaepidemin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.112