23948sdkhjf

Nytt med hytt på eldriven kompaktlastare

En spännande utveckling av en redan framgångsrik produkt utlovas när Trejon uppgraderar sin Flexitrac.

Trejon har tagit fram en ny modell av Trejon Flexitrac iON. Maskinen, som fått samma chassi som 1140 iON, skiljer sig på flera avgörande sätt från den befintliga modellen – till exempel har den fått både hytt och värmepaket.

– Vi ser en stor ökning kring förfrågningar om elektrifiering och just enkelheten med en så komplett maskin som vi erbjuder med integrerad laddare verkar tilltala marknaden. Addera till det nu den nya hytten med värmepaket så kommer denna passa väl in mot vad marknaden efterfrågar, säger Johan Schols, försäljnings- och marknadschef på Trejon.

Kompaktlastaren är helt eldriven, med två elektriska motorer. Den ena driver hydraulsystemet. Den andra är inbyggd i drivsystemet, vilket utlovas ge hög prestanda och drivkraft.

Trejon förklarar att man med två separata elmotorer kan garantera full kraft i såväl hydrauliken som drivningen, både individuellt och samtidigt.

Företaget uppger också att smart styrsystem innebär att varvtalet, och därmed energiåtgången, regleras utefter kraftuttaget.

Kompaktlastaren kan laddas med en inbyggd 230V laddare (16A säkring) eller via en extern snabbladdare.

Enligt Trejon är Flexitrac iON är idealisk för användning i känsliga miljöer, den ska dessutom vara anpassad för körning både inomhus och utomhus.

Det elektriska värmepaketet ska göra det möjligt att använda maskinen under alla årstider lovar Trejon, som också utlovar en ”riklig” standardutrustning, många tillbehör, smidighet, stabilitet, hög lyftkapacitet, lågt underhållsbehov samt lång körtid.

– Trejon Flexitrac iON med hytt är en spännande utveckling av en redan framgångsrik produkt. Den är en mycket komplett eldriven kompaktlastare och vi på Trejon är stolta över att erbjuda denna modell, säger Johan Schols.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.236