23948sdkhjf

Ny regionchef ska stärka Svevia

Maryam Zarrin har utsetts till ny regionchef för Svevias Anläggningsdivision, ett ansvarsområde som sträcker sig över Stockholm och Uppsala.

Mattias Gretzer, den tillträdande divisionschefen för Anläggning, understryker Zarrins förmågor i sitt uttalande.

– Maryams starka kund- och affärsfokus har upprepade gånger bidragit till framgångsrika projekt hos Svevia. Hennes kommunikativa ledarstil är inte bara inspirerande, utan också en viktig faktor för att utveckla våra medarbetare. Vi ser mycket fram emot fortsatt samarbete med henne i denna nya roll.

Maryam Zarrin är civilingenjör med specialisering inom väg och vatten samt ekonomi och anläggning. Hon har tidigare innehaft positioner som projektchef, specialistinköpare och arbetschef på Svevia, både på division Drift och Anläggning i Stockholm. Under de senaste fyra åren har Zarrin varit en central del av Anläggningsdivisionen, där hon arbetat med att förbättra ledarskap, ekonomisk styrning och struktur, samtidigt som hon bidragit till att stärka företagets marknadsposition.

Att ha varit en del av Svevias region Anläggning i Stockholm de senaste fyra åren har varit oerhört givande. Vi har inte bara fokuserat på ledar- och medarbetarskap, utan även på ekonomi och struktur, vilket har stärkt vår position på marknaden. Det är en stor ära att få leda regionen och fortsätta vår utveckling tillsammans med mina kompetenta kollegor och medarbetare. Maryam Zarrin

Som regionchef kommer Zarrin att leda verksamheten inom entreprenadtjänster såsom vägbyggnad, grundläggning, mark- och betongarbeten. Hennes fokus kommer att ligga på att utveckla divisionens affärer samt stärka samarbetet med Svevias övriga divisioner, Industri och Drift. Zarrin ser fram emot de utmaningar och möjligheter som väntar i hennes nya roll som regionchef för Stockholm, en position hon officiellt tillträder den 1 januari 2024.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094