23948sdkhjf

Zeppelin presenterar Caterpillars nya bandschaktare

Zeppelin Sverige AB har nyligen avslöjat detaljerna om Caterpillars senaste tillskott i bandschaktarserien, CAT D10 Next Generation.

CAT D10 Next Generation följer i fotspåren av sin föregångare, Cat D10, som har varit en framträdande del av Caterpillars produktlinje i över fem decennier. Sedan dess lansering har Cat D10-serien genomgått flera uppgraderingar, där den senaste betydande versionen, Cat D10T2, introducerades år 2014.

Produktchefen på Zeppelin Mining, Torbjörn Ferm, betonar att den nya modellen erbjuder hög funktionalitet.

Under åren har Cat D10 regelbundet uppgraderats och optimerats. Den här gången har fokus främst varit den sköna förarhytten och tillgången till produktivitetshöjande teknologi. Torbjörn Ferm

Några av de framträdande funktionerna i CAT D10 Next Generation inkluderar stöd för teknologier som förenklar arbetsprocessen och ökar produktiviteten. Exempel på dessa teknologier är Dubbel tilt, Automated Blade Assist, Auto Carry, Cat Grade Control 3D och Automatisk Ripper Control. Dessa funktioner är avsedda att göra maskinhanteringen smidigare och effektivisera användarens arbete.

Enligt uppgifter från Zeppelin är den nya modellen även mer kostnadseffektiv när det kommer till service och underhåll. Den drivs av en kraftfull EU steg V-motor, vilket innebär att den uppfyller strikta miljöstyrningskrav. Dessutom är CAT D10 Next Generation framtagen med tanke på Caterpillars hållbarhetsåtaganden.

Maskinens huvudkomponenter såsom ramen och drivlinan är utformade för att kunna renoveras med nya, renoverade eller begagnade delar och komponenter. Detta bidrar till att förlänga maskinens livslängd och förbättra dess kostnadseffektivitet över tid.

Zeppelin Sverige AB förväntar sig att den första CAT D10 Next Generation som anländer till Sverige kommer att tilltala användare inom gruvindustrin och entreprenadbranschen. Med dess ankomst planerad till våren 2024, markerar detta ett tillskott till den svenska marknaden för tunga entreprenadmaskiner.

Om Zeppelin Sverige AB

Zeppelin Sverige AB är en ledande leverantör av kvalitetsprodukter och tjänster inom anläggningsteknik, industriell teknik och transport. Vi erbjuder kunderna innovativa lösningar och support av högsta kvalitet för att möta deras behov och öka deras framgångar. Vårt engagerade team och vårt breda utbud av produkter sträcker sig över olika branscher och applikationer, och gör oss till det självklara valet för kunder i hela Sverige.

www.zeppelin-cat.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141