23948sdkhjf

Auktionsföretaget bjuder upp

Blinto är med på tåget när Musikhjälpen tar upp kampen mot hunger – målet är att samla in 40 000 kronor och företaget hoppas att både budgivare, säljare och andra ska vilja bidra.

Snart är det dags för Musikhjälpen igen, en kampanj som anordnats av P3, Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen sedan 2008.

Musikhjälpen går ut på att tre programledare låses in i en glasbur på ett svenskt torg för att sända både radio och TV dygnet runt i totalt 144 timmar.

Buren fylls med inbjudna gäster, samtal, liveuppträdanden med mera och syftet är att samla in pengar till ett behjärtansvärt ändamål – i är det att ”Ingen ska behöva dö av hunger".

Alla uppmuntras att bidra på det sätt de vill och kan; till exempel genom att skänka pengar och önska en låt, dra igång en insamlingsbössa, en auktion, en tävling eller liknande.

2023 sätts glasburen ut på torget i Växjö och programledarna Oscar Zia, Linnea Wikblad och Sofia Dalén kliver in i buren den 11 december (den 17:e släpps de ut igen).

Ett företag som vill bidra är Växjöbaserade auktionssajten Blinto, som redan nu meddelar att de tänker skänka 50 kronor per startad auktion till Musikhjälpen.

Det känns extra betydelsefullt att engagera oss när Musikhjälpen i år kommer till Växjö.

— Att bidra till Musikhjälpen har varit en självklarhet sedan starten av vår verksamhet. Det känns extra betydelsefullt att engagera oss när Musikhjälpen i år kommer till Växjö, för att visa att lokala företag som Blinto vill och kan göra en positiv inverkan, säger vd Richard Nilsson.

Förhoppningen är att samla in totalt 40 000 kronor vilket motsvarar en summa nog för att mätta 100 familjer under en hel månad.

Blinto berättar att man som ett komplement också har en bössa där budgivare, säljare, medarbetare eller andra kan skänka valfri summa för att vara med och göra skillnad i kampen mot hunger.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078