23948sdkhjf

Svevia välkomnar ny Råvaruchef

Svevia har utsett Josefin Lundström till sin nya råvaruchef inom division Industri. Med denna position tar hon sig uppgiften att strategiskt utveckla och leda företagets materialförsörjning på nationell nivå.

Josefin Lundströms huvuduppgift blir att leda och förvalta arbetet med företagets materialtäkter, som är en central del i företagets värdekedja. Denna roll innebär ett ansvarsfullt och strategiskt arbete för att säkerställa en stabil och effektiv materialförsörjning över hela landet.

Svevia meddelar att Lundström har en bakgrund inom geovetenskap och erfarenhet från råvarusektorn. Hennes expertis sträcker sig från mark- och geologikunskaper till en djup förståelse för råvarubranschens dynamik. Lundström har sedan 2012 varit en del av Svevias team, där hon ansvarat för råvaruförsörjning i olika regioner i norra Sverige, senast i Västerbotten.

Pär Gustafsson, avdelningschef för Ballast inom division Industri på Svevia, uttrycker sin tillfredsställelse med rekryteringen av Lundström.

– Josefin har stor kompetens inom mark och geologi och lång erfarenhet av råvarubranschen. Hon är en noggrann person med stor analytisk förmåga och med ett stort förtroende inom råvarugruppen och inom Svevia. Det är min övertygelse att hon framgångsrikt kommer att leda arbetet, säger han.

I sin nya roll kommer Lundström att stå inför hantering av tillståndsprocesser för materialtäkter.

Vårt uppdrag är att lägga grunden för Svevias långsiktiga arbete med att bidra till en hållbar och robust infrastruktur i Sverige. Det ska bli roligt att fortsätta arbetet med mina kollegor i min nya roll.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094