23948sdkhjf

Engcon utökar koncernledningen

Engcon meddelar en omstrukturering av koncernledningen.

Engcon, känt för sin tillverkning av tiltrotatorer, har nyligen meddelat en förändring i sin koncernledning. Denna omstrukturering, som träder i kraft den 1 december 2023, inkluderar tillägg av fyra regionala säljchefer till koncernledningen.

Syftet med dessa förändringar är att stärka företagets fokus på global försäljning och tillväxt, samt att anpassa sig till en snabbt föränderlig och expanderande global marknad.

Krister Blomgren, vd för Engcon Group, uttalade sig om den nya strategin.

Denna förändring är ett viktigt steg för att förstärka vår position på marknaden. Det är avgörande för oss att kontinuerligt möta och överträffa kundförväntningarna i en konkurrenskraftig global miljö.

I samband med dessa förändringar kommer Jens Blom, som tidigare annonserat sin avgång som CFO, att fortsätta vara en del av koncernledningen tills en efterträdare är på plats. Vidare kommer Peter Huczkowsky, Engcons nuvarande CIO, att lämna företaget vid årsskiftet. Krister Blomgren framhöll deras bidrag.

– Både Peter och Jens har varit viktiga för vår utveckling och framgångar på den globala marknaden. Vi uppskattar Jens fortsatta närvaro och önskar Peter all lycka i framtiden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095