23948sdkhjf

Swecons VD förutspår ljus framtid

Niklas Lindberg, vd Swecon Group, kommenterar anläggningsbranschens framtid i ljuset av den svenska ekonomins övergång till en lågkonjunktur.

Med en förväntad lågkonjunktur i svensk ekonomi, som Konjunkturinstitutet nyligen rapporterade, står anläggningsbranschen inför en tid av osäkerhet och förändring.

Niklas Lindberg, verkställande direktör för Swecon Group, ger en analys av situationen och dess inverkan på både företaget och dess kunder.

Swecon har en stabil position på marknaden och kommer att fortsätta satsa på kompetenshöjning, tillgänglighet och service för mesta möjliga drifttid och lönsamhet för våra kunder. Vår nya e-handel – som är integrerad i mySwecon – är en sådan satsning. Niklas Lindberg

Lindberg framhäver vikten av att maximera drifttid och lönsamhet för kunderna. Företaget har introducerat nya digitala tjänster, som Connected Map för säkerhet och Task Manager för att förenkla administration, samt utökat utbildning inom elektrifiering och service för väganläggningsmaskiner.

Från kundperspektivet belyser Lindberg de pågående trenderna av elektrifiering och digitalisering. Han poängterar att dessa faktorer är avgörande för att bibehålla konkurrenskraften på marknaden, särskilt med tanke på hållbarhetskraven vid upphandlingar och behovet av digital redovisning.

Avslutningsvis erbjuder Lindberg försäkran om att Swecon är redo att möta framtiden och hjälpa sina kunder att göra strategiska val som gynnar deras verksamhet.

– Vi är här för att samarbeta och skapa skräddarsydda, framtidssäkra lösningar för varje unik verksamhet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.388