23948sdkhjf

Swecon presenterar Volvos senaste grävare

Swecon introducerar två nya modeller av kompaktgrävare, EC37 och ECR40, som lovar förbättrad funktionalitet och användarvänlighet.

Volvo Construction Equipments senaste bidrag EC37 och ECR40. vägande 3,5 respektive 4 ton, är designade för att erbjuda flexibilitet i en rad olika arbetsmiljöer.

EC37 och ECR40 är utvecklade för att ersätta de tidigare modellerna EC35D, ECR35D och ECR40D, och för att ta vid där de nyligen lanserade ECR50- och ECR58-grävarna slutade. Swecon betonar att dessa nya grävare utmärker sig med deras smidiga manövrerbarhet och enkelhet i service. En avsevärd förbättring är den moderna hytten som ger ökad komfort och utrymme.

De två modellerna skiljer sig främst åt i deras konstruktion; EC37 har en konventionell övervagnskonstruktion medan ECR40 använder ett koncept med kort radie, vilket gör det lämpligt för arbete på trängre platser. Swecon påpekar att en förlängd undervagn har lagts till för att förbättra stabiliteten, vilket anses vara viktigt i en variation av arbetsmiljöer.

Dessutom nämner Swecon att de nya grävarna har anpassningsbar hydraulflödesinställning och arbetslägen, vilket gör det enklare att konfigurera maskinerna för specifika uppgifter. En ny funktion är också den anpassningsbara operatörspanelen (HMI), som möjliggör individuella inställningar för olika användare.

När det gäller komfort och styrning, framhåller Swecon att EC37 och ECR40 kommer med en rymlig och ergonomisk hytt, liknande den som finns på ECR50 och ECR58. Med intuitiva styrningsfunktioner och en smidig hydraulik, framstår dessa modeller som tillgängliga även för nyutbildade operatörer.

Swecon understryker även att dessa nya modeller har längre serviceintervaller och enklare tillgång till servicepunkter, vilket bidrar till minskade underhållskostnader och ökad driftstid. Ett nytt hydrauloljefilter tillhandahåller ytterligare skydd för hydraulsystemet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094