23948sdkhjf

Ny arbetschef på Svevia

Marie Hansson tillträder som arbetschef för Svevias division Anläggning i Stockholm från första januari. Hennes uppgift blir att leda ett av företagets två arbetschefsområden i regionen, med fokus på väg- och infrastrukturanläggningar.

Under sina tidigare roller, bland annat som projektchef på Svevia, har Marie Hansson visat på förmåga att framgångsrikt hantera kundrelationer och affärsstrategiska frågor, samtidigt som hon varit en uppskattad ledare, meddelar Svevia. Hennes engagemang i projektarbete och förmåga att skapa långsiktiga samarbeten, både internt och externt, har varit en viktig del i hennes karriärutveckling.

Maryam Zarrin, tillträdande regionchef Stockholm, inom division Anläggning, uttrycker tillfredsställelse över Hanssons accepterande av arbetschefsrollen.

– Marie har under sina år som projektchef på Svevia varit framgångsrik både när det gäller affärsstrategiskt arbete, i sina kundrelationer men också som en uppskattad ledare. Hon är alltid väldigt engagerad i sina projekt och mån om att skapa goda relationer och långsiktiga samarbeten både internt och externt, säger hon.

Marie Hansson, med en varierad karriär inom inköp, kalkyl och olika ledande positioner inom byggbranschen, kommer senast från en roll som projektchef för Svevias arbete vid Mälarbanan.

– Jag känner en stor trygghet i den kompetens och erfarenhet som finns hos medarbetarna i arbetschefsområdet som jag ska leda. I vår geografi finns en stark och dynamisk marknad med stora möjligheter till nya spännande projekt. Samtidigt är konkurrensen i Stockholm stenhård. Jag ser verkligen fram emot uppdraget som är en rolig utmaning. Tillsammans ska vi fortsätta driva framgångsrika projekt med hög säkerhet, säger Marie Hansson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096