23948sdkhjf

Engcon expanderar i DACH-regionen

Engcon, tillverkare av tiltrotatorer, har nyligen säkrat en betydande affär i DACH-regionen, vilken omfattar Tyskland, Österrike och Schweiz.

Engcon meddelar att man har tagit ett avgörande steg i sin globala expansionsplan genom att vinna en omfattande order i DACH-regionen. Orderns värde, som uppgår till 12 miljoner svenska kronor, utgör ett betydande bidrag till företagets tillväxt.

Ett nytt samarbete med ZD – Solution KG uppmärksammas av Engcon som ett strategiskt initiativ för att öka sin närvaro och marknadsandelar i dessa centrala europeiska nationer.

– Samarbetet med ZD – Solution KG innebär att vi på ett smart sätt ökar våra marknadsandelar i Tyskland, Österrike och Schweiz utan att skapa onödiga utmaningar i våra egna försäljnings- och produktionslinjer. 

– Nu har vi tagit det första viktiga steget i den riktningen vilket ger positiva signaler inför framtiden, säger Krister Blomgren, verkställande direktör för engcon Group

Samarbetsavtalet undertecknades i oktober 2023 och genom samarbetet åtar sig ZD – Solution KG att köpa engcons tiltrotatorstommar och montera dem på snabbfästen som engcon inte tillhandahåller som till exempel Lehnhoff, Likufix, System Martin och andra kopplingar som är vanliga i DACH-regionen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08