23948sdkhjf

Engcons vd prisas av FH Presentation Award

Krister Blomgren, vd för Engcon, har tilldelats utmärkelsen ”The Small Cap Presenter Of The Year” av FH Presentation Award, i konkurrens med bland andra Academia, Bravida och Storytel.

Motiveringen lyfter fram att Krister Blomgren på ett föredömligt sätt presenterat företaget under året som gått samtidigt som engcon gått från Small Cap till Midcap under ett utmanande år för företag av liknande storlek. I motiveringen lyfts också fram att Engcon under året lyckats öka sina marknadsandelar trots en orolig omvärld.

– Jag är stolt över det arbete som Engcon gjort under året som gått och att det återigen uppmärksammas. Sedan är det extra roligt att nämnas i samma sammanhang som större aktörer på aktiemarknaden, det visar att det går att slå igenom internationellt som norrländskt industriföretag, säger Krister Blomgren.

FH Presentation Award har delats ut de senaste 30 åren. Juryn består av representanter för media, aktiemäklare mäklare samt IR- och PR-konsulter, de bedömer svenska offentliga presentationer för finansmarknaden utifrån tre huvudkriterier: kontinuitet, räckvidd och prestation.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078