23948sdkhjf

Ramirent välkomnar ny marknadschef

Johanna Bonthron, med bakgrund från tech-världen och byggbranschen, har nyligen anslutit sig till Ramirent som deras nya marknads- och kommunikationschef.

Johanna har en bakgrund inom såväl försäljning som marknad. Senast kommer hon från start-up och techbolaget Norban, där hon var ansvarig för att bygga upp ett nytt affärsområde. Dessför innan har hon arbetat som chef för försäljning och marknad på HSB Södertörn och som sälj- och marknadsansvarig på Serneke.

– Johannas bakgrund, tillsammans med hennes intresse för ledarskap, utveckling och laganda kommer att bli en stor tillgång för oss. Vi ser också att hennes erfarenheter av både marknad och sälj är viktiga för hur vi når ut till våra kunder på ett effektivt sätt, säger Mikaela Lundqvist, kommersiell chef på Ramirent.

Sin nya roll tillträdde Johanna den 15 januari och hon ser fram emot att bidra till att Ramirent tar ytterligare kliv framåt på marknaden.

– Det ska bli jätteroligt att helhjärtat få fokusera på marknad och kommunikation i ett företag som, trots många år på marknaden, har en högst aktuell och hållbar affärsidé. Ramirent är ett bolag med mycket vilja och framåtanda, vilket känns väldigt spännande. Jag vill även bidra till att våra kunder och samarbetspartners får känna den värme och välvilja som finns inom Ramirent, säger Johanna Bonthron, marknads-och kommunikationschef på Ramirent.

Johanna efterträder Catharina Jevrell, som var marknads-och kommunikationschef på konsultbasis och som nu fortsätter som vd på BoxStrat Communication AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064