23948sdkhjf

Erfaren vd tar vid hos redskapstillverkaren

Fronteq, som tillverkar och säljer redskap till grävmaskiner och hjullastare, har fått en ny vd.

Det känns fantastiskt bra att kunna presentera Mikael Johansson som ny vd, säger styrelsens ordförande Michael Fransson.

Mikael Johansson kommer närmast från en tjänst som vd på industribolaget Blue Future där han arbetat sedan 2017. Dessförinnan har han varit vd inom både industri-, och energisektorn sedan början av 2000-talet.

Enligt Fronteq sökte man efter en erfaren företagsledare med stort intresse och kunskap inom den tillverkande industrin, en kravmall Mikael Johansson anses uppfylla perfekt.

– Mikael har bred erfarenhet av industrin och kundrelationer och skall ta oss in i framtiden där effektiv produktion, hög kvalité, kort och precis leveranstid är viktiga parametrar för att bli framgångsrika. Och inte minst att erbjuda våra kunder redskap som förbättrar och förenklar kundernas vardag och ger dom mer pengar i plånboken.

Mikael Johansson tillträdde tjänsten den 8 januari. Värmlänningen kommer att få se mycket av Sverige på sin nya post – placeringsort är både västgötska Götene och västerbottniska Bygdsiljum.

– Jag är hedrad och glad över att få ta över som vd i Front Equipment AB och att få leda bolaget in i framtiden, säger Mikael Johansson.

– Front Equipment AB har produkter av högsta kvalitet och oerhört starka varumärken som står för trygghet, innovation och lönsamhet. Jag ser fram emot att få arbeta med mina nya medarbetare, styrelse, kunder och leverantörer för att fortsätta resan framåt, säger Mikael Johansson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062