23948sdkhjf

Bilfrakts nya satsning

Skellefteå växer så det knakar. Nu utökar också Bilfrakt sin verksamhet med tredjepartslogistik och tredjepartslager. Ett nytt hyresavtal har tecknats gällande en 22 000 kvadratmeter stor fastighet i Ersmark.

Logistik- och transporttjänsteföretaget Bilfrakt har tecknat ett nytt hyresavtal gällande en fastighet i Ersmark i Skellefteå.

– Vi har lång erfarenhet av att erbjuda logistiktjänster av hög kvalitet så det här är både ett logiskt och strategiskt beslut från Bilfrakts sida, säger Bilfrakts vd Nicklas Hermansson i ett pressmeddelande. 

– Vi kommer att kunna tillgodose marknadens initiala behov om lageryta och vi kommer att kunna tillgodose kringliggande logistiska lösningar i samma veva.

Som tjänst har tredjepartslager och tredjepartslogistik vuxit mycket de senaste åren, där många företag väljer att överlåta hantering av lager och logistik till externa parter. På så sätt möjliggörs mer resurser till den egna kärnverksamheten. 

Bilfrakts nya satsning väntas kunna sysselsätta runt tio personer vid full drift. Satsningen skapar nya arbetstillfällen lokalt och väntas kunna sysselsätta upp emot tio personer vid full drift. 

Om Bilfrakt

Bilfrakt är det ledande företaget för logistik-, maskin- och transporttjänster i Västerbotten. Sammanlagt omsätter Bilfrakt 900 mkr och sysselsätter 700 personer med en fordonspark på 600 olika maskiner och fordon. Bilfrakt ägs och drivs av över 200 åkerier som samverkar med specialistkompetens, service och engagemang för att leverera värdeskapande tjänster i norr med stor omtanke för klimat och miljö.

Källa: Bilfrakt

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079