23948sdkhjf

Cramo säkrar storaffär för nytt landmärke

Göteborgs nya signaturbyggnad, Park Central, ett projekt skapat genom ett joint venture mellan Jernhusen och NCC, tar nu form med Cramo som vinnare av den senaste upphandlingen.

Cramos anbud har innefattat flertalet lösningar kring samarbete och logistik, digitala lösningar samt arbetssätt för att hålla nere kostnader, något som i detta fall fick NCC att välja Cramo.

– Vår målsättning är att stötta vår uppdragsgivare på bästa sätt vi kan och verka mer som en partner än enbart en leverantör, säger Magnus Brunander, customer success manager på Cramo.

– I vår upphandling har vi tillsammans med ansvariga för Park Central arbetat fram lösningar som ska optimera processer under genomförandet. Jag vill passa på att tacka samtliga inblandade för fint samarbete så här långt, vi ser fram emot fortsättningen.

Beläget vid Göteborgs Centralstation, med byggstart under 2024, kommer projektet att omvandla stadsbilden med sin 40 000 kvadratmeter stora struktur som omfattar handelsytor, kontor och en stationsdel. Med en budget på cirka 1,5 miljarder svenska kronor ett planerat färdigställande år 2027, representerar detta uppdrag en milstolpe för Cramo, som inte bara agerar som leverantör utan även som en strategisk partner.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078