23948sdkhjf

Trejons taktiska teknikrekrytering

Trejon har utökat sitt eftermarknadsteam, nytillskottet ska ha både teknisk expertis och passion för maskiner.

Den 8 januari började Johan Lundgren på Trejon, som levererar till maskiner och utrustning till både entreprenad, skog och lantbruket. Företaget tillverkar och saluför exempel snöfräsar, sopvalsar, plogar etcetera.

Enligt Trejon innebär rekryteringen att man stärker både den tekniska supporten och produktutvecklingen.

– Då tekniskt kunnande och support är nyckelområden för oss som tillverkare och grossist är vi extremt glada över att kunna rekrytera Johan till vårt team. Han kommer in med både rätt kunskap och rätt inställning och han kommer att vara värdefull för oss när vi fortsätter växa och utvecklas, säger vd Henrik Johansson.

Johan Lundgren har tidigare jobbat inom tillverkningsindustrin, med fokus på innovation och utveckling. Han växte upp på en gård och ska förutom teknisk expertis även ha ett passionerat intresse för både maskiner och lantbruk.

– Det som lockade med jobbet på Trejon var att få jobba i ett företag med brett produktutbud och få möjligheten att arbeta närmare återförsäljare och branschfolk än jag har gjort tidigare, berättar Johan Lundgren.

Enligt Trejon är tanken att Johan ska arbeta nära återförsäljarna och deras verkstäder, han ska också vara aktiv i utvecklingen av Trejons egna varumärken.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141