23948sdkhjf

Renta och Rondellen förenas i väst

Renta tar ytterligare ett steg mot att bli en rikstäckande maskinuthyrare genom att ta in fyra Rondellendepåer. Enligt Rondellen gynnar samgåendet även deras kunder.

Maskinuthyrningsföretaget Renta har sedan tidigare fyra depåer i Göteborgsregionen: Kungsbacka, Sisjön, Ringön och Kungälv, till det kommer ytterligare fyra i Halland/Väst: Borås, Varberg, Falkenberg och Halmstad.

Nu berättar företaget i ett pressmeddelande att man stärker sin närvaro i Göteborgsregionen ytterligare genom att förenas med Rondellen, som har depåer i Kinna, Landvetter, Partille och Varberg, där Varbergsdepån även servar Halland.

– Föreningen med Rondellen Maskin stärker vår position och är ett logiskt steg mot vår ambition att bli en rikstäckande maskinuthyrare i Sverige, uppger Rentas vd Joacim Johansson i pressmeddelandet.

Rondellen har 50 anställda och en omsättning på cirka 130 miljoner kronor. Företaget startades 2011 och den aktuella föreningen berör två av Rondellens affärsområden: maskinuthyrning och trafikanordningar.

– Det känns väldigt spännande att den fina resa som jag och alla mina fantastiska medarbetare gjort i Rondellen, nu ska fortsätta ihop med Renta, säger Rondellens vd Samuel Lundberg i pressmeddelandet.

Han förklarar att kulturen och värderingarna som Renta står för och jobbar hårt med, går helt i linje med Rondellens.

– I samgåendet så kommer vi även kunna bli en ännu mer komplett leverantör till våra kunder. Här kommer bodar, el, tunnel, och pumplösningarna bredda vår relevans. De digitala lösningarna som Renta tagit fram är i framkant och här kommer Renta Easy kunna hjälpa våra kunder till att bli ännu mer lönsamma i alla deras projekt, där inget projekt kommer vara för litet eller för stort. Medarbetarna i Rondellen kommer också med sin expertis kunna bidra mycket i Rentas fortsatta utveckling vilket jag är väldigt stolt över, säger Rondellens vd Samuel Lundberg i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078