23948sdkhjf

Hüllert Maskin förbereder sig för framtidens utmaningar

Hüllert Maskin, leverantör av Merlo teleskoplastare i Sverige, meddelar att organisationen förbereder för ISO certifiering i ISO 9001 kvalitetsledning och ISO 14001 miljöledning.

Under de senaste 18 månaderna har detta arbete involverat samtliga medarbetare i ett kvalitets- och förbättringsarbete, vilket enligt företaget har skapat förutsättningar för att effektivisera verksamheten och stärka upp processerna inom organisationen.

Genom att införa och följa ISO 9001 och ISO 14001 standarderna har Hüllert Maskin förbättrat sina interna processer och effektiviserat sin verksamhet, arbetet uppges ha lett till ett starkare varumärke med mer nöjda kunder och medarbetare, vilket ska bidra till att stärka företagets position på marknaden och öka dess förtroendekapital.

Andreas Tagesson, vd för Hüllert Maskin, uttrycker sin stolthet över företagets prestationer.

– ISO certifieringen av Hüllert Maskin är en kvalitetsstämpel som borgar för ett tryggt maskinägande för dig som kund och jag är stolt över att Hüllert Maskin nu har erhållit certifikat för ISO 9001 och ISO 14001. Denna milstolpe är ett bevis på vårt åtagande att ständigt förbättra och säkerställa högsta möjliga kvalitet och miljöhänsyn i allt vi gör, säger han.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063