23948sdkhjf

Ny molnteknik ska minimera driftstopp

Zeppelin presenterar VisionLink, en molnbaserad lösning som ska bidra till optimerad prestanda, oavsett maskinparkens storlek eller leverantör.

Med VisionLink ska entreprenörer kunna optimera prestanda och minimera driftstopp för att maximera produktiviteten. Det är en strategi som sätter Zeppelin Sverige AB i framkant när det gäller maskinparkshantering och stödjer företagets långsiktiga mål.

Zeppelin betonar tre fördelar med att använda VisionLink till att övervaka en maskinpark.

Effektiv datahantering

Genom att samla in praktisk telematikdata och hantera olika OEM-maskinparker via ett enhetligt gränssnitt ska det bli enklare att hantera och analysera informationen. Du kan spåra platser, drifttimmar, bränslenivåer och få en överblick över användningen.

Maximerad produktivitet

Genom att övervaka utrustningens skick, felkoder, vätskeanalyser och inspektionsdatum ska användaren kunna minska risken för oväntade driftstopp. Kritiska varningar gör det möjligt att agera i förväg för att undvika stilleståndstid. Det finns möjlighet att beställa reservdelar och schemalägga service direkt från plattformen.

Optimerad användning

Genom att hantera tillgångarna efter projekt, grupper eller geografiska områden ska användaren kunna sätta användningsmål och övervaka prestanda. Det ska leda till välgrundade beslut baserade på data för att minska rörelsekostnaderna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079