23948sdkhjf

Han återvänder till entreprenadbranschen

Thomas Magnusson blir ny säljare på Hitachis svenska generalagent Delvator i Göteborg.

Thomas Magnusson har tidigare arbetat på Hüllert Maskin, där han sålde Merlo teleskoplastare; på hans CV finns också över 25 år på Wacker Neuson, där han arbetat både inom verkstad och inom försäljning.

När han nu ansluter till Delvator kommer han att utgå från Landvetter Motor och Maskin AB, där han, tillsammans med Peter Erlandsson, ska sälja maskiner i hela regionen.

– Det är en ära för mig att få ansluta mig till ett välrenommerat företag som Delvator och vara en del av detta framgångsrika team. Jag har känt både Classe (tidigare säljare i regionen) och Thomas (som nu gått i pension) länge genom mitt gamla jobb och mött många av deras nöjda kunder, säger Thomas Magnusson i ett pressmeddelande.

– När chansen kom att få vara med i teamet, var det bara att hoppa på.

Han säger sig vara imponerad av den höga kvaliteten och driftssäkerheten på Hitachimaskinerna och uppger att han ser emot att representera varumärket.

– Jag ser fram emot att återigen få arbeta med gamla kunder och lägga till några nya så klart. Det ska bli otroligt kul att återvända till anläggningsbranschen och jag ska göra mitt bästa för att bidra till Delvators fortsatta framgång.

Enligt Delvator kommer Thomas Magnusson att spela en nyckelroll i att fortsätta stärka Delvators närvaro och service i regionen.

– Med Thomas ombord är vi övertygade om att vi kan fortsätta att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar. Hans erfarenhet och dedikation till att bygga långsiktiga relationer kommer att vara en ovärderlig tillgång för vårt team och för kunderna i Göteborg, säger Delvators vd Jonas Coltén.

– Thomas erfarenhet från branschen, hans driv och omsorg om sina kunder kommer att vara en stor tillgång för företaget, säger Magnus Halvarsson, säljchef på Delvator AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078