23948sdkhjf

EMS återförsäljarnätverk växer

Ett nytt och strategiskt viktigt partnerskap med en väl etablerad partner innebär att EMS får nya möjligheter i Östergötland.

EMS, som bland annat säljer Hyundais och Takeuchis maskiner i Sverige, strävar efter att bli rikstäckande och berättar nu att man nått ett viktigt mål sedan man ingått partnerskap med Norrköpingsbaserade Hjerpes Maskincentra.

– Det här är ett steg i vår strategiska plan att kunna erbjuda försäljning och kvalificerad service och support av våra maskiner i hela Sverige, säger EMS vd Lennart Edling.

Hjerpes Maskincentra började att sälja väghyvlar 1994 men utökade så småningom repertoaren, sedan 2019 säljer man även andra entreprenadmaskiner.

– Vi på Hjerpes Maskincentra AB är väldigt glada över att nu ha ingått samarbete med EMSG Sverige AB. Vi ser verkligen fram emot att få sälja maskiner från Takeuchi. Detta kompletterar övriga varumärken vi säljer på ett väldigt bra sätt, säger Nicklas Hjerpe, vd på Hjerpes Maskincentra AB.

Samarbetet innebär att Hjerpes ska erbjuda både försäljning, service och support av EMS sortiment i Norrköping.

– Att kunna knyta en så här pass etablerad partner till vårt återförsäljarnätverk stärker vår marknadsnärvaro och ger ett mervärde till kunderna, säger Lennart Edling.

EMS noterar att man sedan tidigare har ett starkt nätverk av etablerade återförsäljare över hela landet, företaget gläds åt att man nu kommer att kunna tillgodose behoven i Östergötland på ett bättre sätt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078