23948sdkhjf

Svevia välkomnar tillförordnad divisionschef

Michael Malm axlar rollen som tillförordnad divisionschef för Industri inom Svevia och ansluter sig därmed till koncernledningen.

Uppdraget sträcker sig tills dess att en ordinarie divisionschef är på plats.

– Michael Malm har en gedigen kunskap och stor erfarenhet inom alla delar av industriverksamheten. Jag är väldigt glad att Michael kan kliva in i rollen så snabbt. Med sin breda kompetens inom området kommer han att bidra med stabilitet och trygghet tills vi har en permanent lösning på plats, säger Joachim Hallengren, vd och koncernchef på Svevia.

Michael Malm har tidigare erfarenhet från ledande befattningar inom NCC koncernen, både i Sverige, Norge och senast i rollen som divisionschef för NCC:s industriverksamheten i Norden.

– Jag känner mig motiverad att ta mig an rollen och tycker att det ska bli mycket spännande att lära mig Svevias verksamhet. Med min långa erfarenhet inom anläggningsbranschen, särskilt inom områden som sten och asfalt, hoppas jag kunna bidra till att driva arbetet framåt och stärka division Industris erbjudande på marknaden, säger Michael Malm, tillförordnad divisionschef för Industri.

Rekryteringen av en ordinarie divisionschef för Industri pågår.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078