23948sdkhjf

Snabbare service när rutan går sönder

Hammerglass har utökat sin montageservice, nu ska det gå att få service även via Svenska Bussglas.

Hammerglass, som tilhandahåller rutor till både grävmaskiner och hjullastare, uppger att man nu stärker upp montagesidan.

Företaget har i många år samarbetat med Jompas Glas, det fortsätter man med – men utökar med ett nytt samarbete, med Svenska Bussglas.

– När en maskin står still på grund av en krossad glasruta sticker kostnaderna snabbt iväg och detta är ett stort bekymmer i hela branschen. Ett snabbare montage kommer kunna bidra till att kundens ställtid minskar, det känns förstås också väldigt positivt, säger Peter Andersson, produktchef på Hammerglass.

Enligt Patrick Melin, Account Manager på Svenska Bussglas, innebär samarbetet med Hammerglass en stor möjlighet för företaget att ta ytterligare steg in på entreprenadsidan.

– Vi har de senaste åren samlat på oss värdefulla erfarenheter av glasbyten på flertalet maskinmärken av olika modeller som nu kommer till stor nytta för våra montörer i arbetet med Hammerglass lösningar. Vi ställer höga krav på oss själva och att jobba med den här typen av premium-märke ger oss chansen att fortsätta utvecklas.

Han utlovar ” trygghet, en snabb ärendehantering och ”på-plats-montering” vid rätt tillfälle.”

– Flera av Hammerglass återförsäljare är redan bekanta med våra arbeten och vet vad de kan förvänta sig av oss. Att vi nu dessutom kan erbjuda denna tjänst hoppas vi ska underlätta för deras verkstäder ytterligare, både i planeringen och i det dagliga arbetet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078