23948sdkhjf

Maskinuthyraren ser stor potential i Umeå

EAG Rental utlovar en bred produktportfölj och okomplicerade affärer när man nu öppnar en depå även i björkarnas stad.

Maskinuthyrningsföretaget anser sig ha en stark närvaro i norra Sverige, EAG Rental har sin bas i Östersund och depåer även i Kramfors, Sollefteå, Sundsvall och snart även i Umeå.

– Vi ser stor potential i Umeå och är övertygade om att vår närvaro kommer att bidra till stadens fortsatta tillväxt och utveckling, säger Mats Göthesson, vd för EAG Rental.

EAG Rental förklarar också att man trots utmaningarna i en lågkonjunktur ser etableringen som ett steg mot tillväxt och utveckling.

– Genom att vara närvarande och redo när marknaden vänder är vi övertygade om att kan stärka vår position som företag och möta kundernas behov på ett effektivt sätt.

– Dessutom är vi övertygade om den ökande potentialen för uthyrning när alla måste ställa om mot ett mer klimatneutralt avtryck. Att du dessutom får tillgång till den bästa och modernaste utrustningen som finns på marknaden utan att låsa kapital i egen maskinpark är ju bara win-win.

I Umeå blir man granne med Umeå Entreprenad, som liksom EAG Rental ingår i koncernen Infralogistic.

I april ska portarna slås upp och tanken uppges vara att EAG Rental ska kunna erbjuda ett komplett sortiment av bygg- och anläggningsmaskiner för både företag och privatpersoner

Företaget uppger att deras signum är just en bred produktportfölj med allt från de små till de stora och tunga anläggningsmaskinerna, något de hoppas ska göra det möjligt att positionera sig som en okomplicerad maskinuthyrare på en konkurrensutsatt marknad.

– Som en del av en större koncern och med 45 års erfarenhet är vi redo att möta kundernas behov och leverera högkvalitativa produkter och tjänster till Umeå och kranskommuner, säger Joakim Armgren, depåchef i Umeå.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078